Sütőrandi

Image 7
Randi és sütés vagy sütés és randi?
Randiznál, de nincs kivel? Még sütni is szeretsz? Akkor találj párra a Bulikonyhában!
Vagy a kiszemelted szívesen elhívnád egy 3 órás együttlétre, ami nem a saját lakásotokon van? Akkor randizz Vele a Bulikonyhában!
A házibulikban is a konyhában gyűlik össze a legjobb társaság
És természetesen nem a Te konyhádban kell malackodnod! Kavarhatsz, tanulhatsz, ismerkedhetsz és el is fogyaszthatod, amit elkészítetek. Ha szerencsés vagy még meg is találhatod a párod! ☺
Ajánljuk azoknak, akik tudnak sütni és azoknak is, akik nem. Itt új ízekkel és arcokkal ismerkedhetsz meg. Az a szép benne, hogy egyszerre nemcsak egy lánnyal vagy fiúval kavarsz! A vakrandik 2 korosztálynak indulnak: 20-35 éveseknek és 35+ korosztálynak.

Senki lakását nem kell átrendezni
A 2,5-3 órán át tartó „randin” különböző süteményeket készítetek el kis csoportokban, amit el is fogyaszthattok. Megérkezéskor egy Welcome drink segítségével a kezdeti gátlásotokat is segítünk levetni. A program lebonyolításában cukrászok segítenek. A foglalkozás ideje alatt frissítő fogyasztása biztosított! A receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot, eszközöket mi adunk, így semmit sem kell magatokkal hozni. A foglalkozások idejére mindenki kap egy kötényt is. Sőt, a program végére nyugodtan hagyjátok ránk a mosogatás örömét!
Miért jó neked a Sütőrandi?
Mert sok – hozzád hasonlóan „édesszájú" – ismerkedni vágyóval bandázhatsz össze, egyetlen este alatt.
Mert miközben elkészítitek az ízletes édességeket, egymást is „kóstolgathatjátok". ☺
Mert az esemény után megkeresheted a becenevek alapján a résztvevőket, és bárkinek személyes üzenetet küldhetsz, hogy később folytathassátok az ismerkedést.
Mert még a profi cukrász által összeállított receptet is hazaviheted, ha megismételnéd a kulináris élményt.
Sütőrandi vállalási feltételek, jelentkezés:
A „Sütőrandi” min. 6, max. 14 fővel indul.
2016-02-01-től érvényes
A program ára: 6.900 HuF/ felnőtt. Az áraink az ÁFA-t tartalmazzák.
Az ár tartalmazza a terembérleti díjat, a receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot, eszközöket, így semmit sem kell hozni. A foglalkozás ideje alatt a welcome drink és a frissítő fogyasztása biztosított!
A megrendelt részvételt a jelentkezés után - személyesen, illetve banki átutalással - előre kell kifizetni a jelentkezéstől számított 3 munkanapon belül.
A programra a részvételi díj befizetésével él a lefoglalt időpont.
A programok min. 6 fővel indulnak! Időtartama: 2,5-3 óra.
Helyszíne: 6720. Szeged, Boros József u. 27.
Kérjük, hogy a jelentkezők időben érkezzenek!