Francia csoda, mindent a macaronról

Image 7
A legjellegzetesebb francia süti
Csodálatos, színes, francia, slágerdesszert, amit mindenki ízlelget, de senki sem meri elkészíteni? És még a konyhát magunk után sem nekünk kell eltakarítani?
Ha szeretnéd megtanulni, hogyan kell jól elkészíteni, miközben a receptet haza is viheted, akkor jelentkezz a tanfolyamunkra!
Minden eszközről, alapanyagról mi gondoskodunk
Közel 3 órás foglalkozáson profi, hozzáértő cukrászok fogják neked megmutatni, mi is a jó macaron elkészítés titka! Az órák rövid bevezetővel kezdődnek az elkészítendő süteményekről, hozzávalókról, alapanyagokról, hogy ne csupán egy adott recept elkészítéséből álljon az óra.A foglalkozás ideje alatt frissítő fogyasztása biztosított! A receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot, eszközöket mi adunk, így semmit sem kell magatokkal hozni. A foglalkozások idejére mindenki kap egy kötényt is.
Te csinálod elejétől a végéig
Ha TÉNYLEG SZERETNÉL MEGTANULNI macaront készíteni, gyere el hozzánk, ahol Te magad fogod a saját macaronjaidat elkészíteni a legelső lépésektől, és szerezz megbízható tudást, hogy ezután tényleg képes legyél ezeknek az apró, édes csodáknak az elkészítésére, és mindenkit lenyűgözhess a csodás saját készítésű macaronjaiddal.
Létszám: 6-12 fő, a programok min. 6 fővel indulnak.
Sütőprogram vállalási feltételek, jelentkezés:
2016-02-01-től érvényes
A program ára: 9.900 HuF/ felnőtt. Az áraink az ÁFA-t tartalmazzák.
Az ár tartalmazza a terembérleti díjat, a receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot, eszközöket, így semmit sem kell hozni. A foglalkozás ideje alatt a frissítő fogyasztása biztosított!
A megrendelt részvételt a jelentkezés után - személyesen, illetve banki átutalással - előre kell kifizetni a jelentkezéstől számított 3 munkanapon belül.
A programra a részvételi díj befizetésével él a lefoglalt időpont.
A programok min. 6 fővel indulnak!
Időtartama: 2,5-3 óra.
Helyszíne: 6720. Szeged, Boros József u. 27.
Kérjük, hogy a jelentkezők időben érkezzenek.