Gyerekekkel a konyhában

Image 7
Önfeledt szórakozás
Nem mindennapi, felejthetetlen élményt adó szülinapi, névnapi vagy egyéb sütőparti gyerekeknek a gyerekbarát konyhánkban.
A gyerekekkel természetesen olyan recepteket készítünk el, ami gyorsan kész, így nem unják meg, és hamar sikerélményük is lesz.
Az ízlésüket is fejlesztjük, hiszen, amit közösen készítettünk el, azt biztosan van kedvük megkóstolni. Így pedig kicsit könnyebb kilépni a tejbegríz-rántott hús-palacsinta háromszögből.
Kötényt a gyerekek elé, és indulhat a konyhai mulatság!
Nem csak móka, tanulás is
A gyerekek imádnak a konyhában lábatlankodni. Mi ennek nagyon örülünk, és igyekszünk olyan feladatot találni, ami izgalmas és biztonságos, és kihívást jelent a gyerek számára. Néhány recept például tökéletesen alkalmas arra, hogy a kisiskolás gyerekek gyakorolják a mértékegység váltást. Megtanulják a sütő és a konyha gépek használatát, a mérést. Az éles késsel persze vigyázunk, de a konyhai gépek egy részét cukrászaink felügyelete mellett ők is nyugodtan bekapcsolhatják. Nagyon élvezik!
Sütés és játék egyben
A gyerekek cukrászaink segítségével, kis csoportokban, elkészítik és elfogyasztják a sütiket. A sütés mellett, persze a játék sem marad el, amely animátoraink segítségével történik. A buli ideje alatt a gyerekeknek korlátlan ásványvíz és gyümölcslé fogyasztása biztosított! A receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot, eszközöket mi adunk, így semmit sem kell magatokkal hozni. A foglalkozások idejére mindenki kap egy kötényt is.
Gondoltunk azokra a gyerekekre is, akiknek valamilyen ételallergiájuk vagy ételintoleranciájuk van, úgyhogy nagy szeretettel várjuk glükóz-, laktóz- és glutén mentes hozzávalókkal is a szórakozni vágyó gyerkőcöket. Ez esetben cukrászunk külön figyelmet szentel ezen ételek összeállításának!

Válogass programjainkból!