Sütőműhely felnőtteknek

Image 7
Új hóbort a konyhában
Ha szeretnél egy –két új receptet kipróbálni és mindezt társaságban, akkor itt a helyed! Berendezett konyhánkban 2,5-3 óra alatt, kis csoportokban, elkészítjük a süteményeket, majd a helyszínen el is fogyaszthatjuk. Mindezt olyan eszközökkel és alapanyagokkal tesszük, mely minden háztartásban elérhető. Természetesen a receptet haza is viheted, s ha ízlett otthon el is készítheted!
A lakásod sem kell átrendezni
Ajánljuk mindem sütni szerető, újdonságra éhes felnőttnek. Jelentkezni egyénileg is lehet, de akár baráti társaságoknak, leánybúcsúra, csak csajoknak, házibulikra, szülinapi bulikra, akik szeretnének társaságban alkotni, egy jó hangulatú, kb. 3 órát eltölteni, úgy hogy közben egy új tudásra tesznek szert. Egy hely, ami nem otthon van, de mégis otthonosan érezzük magunkat laza, vidám hangulatban. Sőt, még mosogatni sem kell és a sütés végére a saját konyhátok még tiszta is marad! ☺


Különleges és hasznos
A tanfolyamokon csak úgy repül az idő, feltöltődsz, miközben aktívan, hasznosan, szórakozva telik az a kevéske szabadidőd.
Ha teljesen kezdő vagy, vagy ha minden nap sütsz, akkor is kapsz hasznos tippeket, hogyan lehetnél még jobb. Olyan alapanyagokat, eljárásokat, eszközöket ismerhetsz meg, próbálhatsz ki, amire eddig még nem volt lehetőséged. Sőt, lehet, hogy ezek nálad is ott sorakoznak a konyhában, de fogalmad sincs mire használhatnád őket, vagy nálunk találsz egy jobb módszert arra, amit eddig csináltál.
A program lebonyolításában cukrászok segítenek. A foglalkozás ideje alatt frissítő fogyasztása biztosított! A receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot, eszközöket mi adunk, így semmit sem kell magatokkal hozni. A foglalkozások idejére mindenki kap egy kötényt is.
Gondoltunk azokra a vendégeinkre is, akiknek valamilyen ételallergiájuk vagy ételintoleranciájuk van, úgyhogy nagy szeretettel várjuk glükóz-, laktóz- és glutén mentes hozzávalókkal is a szórakozni vágyókat. Ez esetben cukrászunk külön figyelmet szentel ezen ételek összeállításának!

Válogass programjainkból!