Sok helyen hallunk a sous vide technológiával készült ételekről, és már a sous vide eszközök is könnyen elérhetők bárki számára, mégis bizonytalanok vagyunk hogyan is fogjunk hozzá otthon!
Az eljárás lényege, hogy az alapanyagot főzőtasakba helyezik, a tasakot vákuummal lezárják, majd alacsony hőmérsékleten lassan főzik. Az étel így omlós lesz anélkül, hogy veszítene eredeti színéből, tápanyagaiból és textúrájából.
Szeretnénk megmutatni Nektek, hogy otthoni környezetben milyen csodás ételeket tudtok készíteni ezzel a technológiával.
Amit ezen estén készítünk:
-sous vide sertésszűz,
-zöldbors mártással, sült édesburgonyával
-sous vide csirkemell panko morzsában sütve,
-tejszínes gombaraguval, házi nudlival
-sous vide zöldségek
Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk, csak a jó kedvet hozzátok! :)
Várunk mindenkit szeretettel!
Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 70 881 9160 számon, vagy írj e-mailt az info@bulikonyha.hu címre.