A mexikói konyha és az emberek nagyban hasonlítanak hozzánk, szeretnek jókat enni, sok paprikával és csípősen.
A mexiói konyha fő jellemzője a zamatok és ízek kavalkádja. Főbb alapanyagai a bab, a kukorica, de emellett a különböző zöld fűszerek, elsősorban a koriander és a friss zöldségek, gyümölcsök, élen az avokádóval. A csípős, pikáns ízekről a chilipaprika, a zöldpaprika, az újhagyma, a zöld citrom és a fokhagyma gondoskodik, hogy csak a leggyakrabban használtakat soroljuk fel.
Ezen estén a következő menüsort készítjük el közösen:
Házi készítésű tortilla
Chili Con Carne
Enchilada
Paradicsomos salsa
Csirkés quesadilla
A receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot és eszközt biztosítjuk, csak a jó kedvet hozzátok!
Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 70 881 9160 számon, vagy írj e-mailt az info@bulikonyha.hu címre.