KÖZLEMÉNY

Kedves Vendégeink!

Információk programjainkról és ajándékutalványaink felhasználásáról az életbe lépett korlátozásokra tekintettel:

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a mai napon életbe lépett korlátozásokra való tekintettel, melyek konyhánkat is érintik, valamint Vendégeink és Munkatársaink egészségének megőrzése érdekében a meghirdetett tematikus főzőestjeinket, és egyéb rendezvényeinket elhalasztjuk.

Természetesen minden programunkat amint lehetséges bepótoljuk!

A programokra regisztrált jelentkezőket email-ben vagy telefonon felkeressük és a befizetett részvételi díjak (folyamatosan) visszautalásra kerülnek.

Az ajándékutalvánnyal rendelkező Vendégeinket szeretnénk tájékoztatni, hogy az utalványok érvényességi idejét természetesen meghosszabbítjuk!

Mivel az utalványok vásárlása során az ajándékozó féllel vettük fel a kapcsolatot, szeretnénk megkérni a megajándékozott, utalvánnyal rendelkező Vendégeinket, hogy keressék fel ügyfélszolgálatunkat email-ben (info@bulikonyha.hu) az utalvány sorszámának megadásával és ezt követően tájékoztatjuk a hosszabbítás részleteiről!

Új utalványok vásárlására továbbra is van lehetőség, természetesen a felhasználás időtartamánál itt is figyelembe vesszük a bezárással kiesett időszakot.

A kényszerpihenő ideje alatt új ötletekkel és programokkal készülünk számotokra!

Reméljük, mielőbb találkozunk, és újra együtt főzhetünk!

Mindenkinek kitartást, vigyázzatok Magatokra!

Bulikonyha Csapata

dátum: Hamarosan...

időpont: Hamarosan

ár:

Szabad férőhely: -9

Jelentkezés

Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy automatikus üzenetet küld a megadott E-mail címre, amely a igazolja a sikeres jelentkezést és tartalmazza a fizetési feltételeket!

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 70 881 9160 számon vagy, írj e-mailt az info@bulikonyha.hu címre.