Japán konyha-a sushi készítés alapjai

Japán konyha-a sushi készítés alapjai

A két talán legismertebb japán ételt fogjuk elkészíteni, miso leves és sushi.

Japánban nehezen elképzelhető elkezdeni egy étkezést miso leves nélkül. Ez a könnyű leves csökkenti az éhséget, egyszersmint serkenti is az étvágyat a következő fogáshoz.

A sushi hazánkban is közkedvelt japán étel, a különféle sushi típusok közös eleme a rizs, a sushi fajták különbözősége az egyes feltétekből vagy töltelékekből ered. Az egyik legismertebb fajtája a Maki sushi vagyis tekert sushi.

Gyertek el hozzánk és megtanulhatjátok milyen a jó ízű és megfelelő állagú sushi rizs, megmutatjuk, hogyan tudjátok elkészíteni saját konyhátokban könnyen elérhető alapanyagokból ezeket a japán nemzeti ételeket.

Készítünk:

Miso leves

Maki sushi

Uramaki

  • tonhalas, avokádós (nem nyers halból) és
  • tofus, zöldséges töltelékekkel.

A receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot és eszközt biztosítjuk, csak a jó kedvet hozzátok!

A program alatt korlátlan frissítő fogyasztása biztosított.  

Várunk mindenkit Szeretettel!

dátum: 2019-08-14

időpont: 17.00-20.00

ár: 7900.- Ft

Jelentkezés

Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy automatikus üzenetet küld a megadott E-mail címre, amely a igazolja a sikeres jelentkezést és tartalmazza a fizetési feltételeket!

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 70 881 9160 számon vagy, írj e-mailt az info@bulikonyha.hu címre.