„Ízek és történetek Olaszországból, vendégünk Gyovai Helén írónő”

Az olasz gasztronómia az egyik legismertebb és legkedveltebb a világon, elkészítéséhez elengedhetetlen alapanyagok: olivaolaj, parmezán, feketebors, friss bazsalikom és a rozmaring.

Ezen az estén eredeti olasz zene mellett jó hangulatban közösen készítjük el ezeket az ízletes olasz ételeket:

·      Bruschetta padlizsán raguval

·      Csirkemellcsíkok vajas, zsályás gnocchival parmezánnal

·      Panna cotta sós karamell öntettel

Az est különlegessége, hogy az SZTE Alma Mater közreműködésének köszönhetően vendégünk lesz Gyovai Helén írónő is, így a program nem csupán gasztronómiai, hanem irodalmi élmény is. Helén nemcsak az ételekről, hanem azokról a titkokról és tájakról is mesél majd, amelyeket az útikönyvek nem mutatnak meg.

A helyszínen lehetőség lesz könyvvásárlásra (Revolut vagy készpénz formájában). A beszélgetés moderált lesz, de a résztvevőknek bőven adódik alkalom kérdezni – akár főzés közben, akár az elkészült ételek falatozása mellett – Olaszországról, ízekről és könyvekről. 

Az SZTE Alma Mater tagjai részére 1.000.-Ft kedvezményt biztosít, melyet a jelentkezésnél a megjegyzés rovatban kell feltüntetni. Ha még nem vagy tagja a csoportnak nem kell mást tenned, regisztrálj az alábbi címen: uniszegedalumni.com 

A programhoz minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.

Gyere el, és légy részese a hamisíthatatlan olasz életérzésnek – irodalommal és gasztronómiával fűszerezve!

Várunk mindenkit szeretettel!”

dátum: 2025-10-31

időpont: 17:00-20:00

ár: 15.900,- Ft/fő

Szabad férőhely: 10

Jelentkezés

Amennyiben ajándékutalvánnyal rendelkezel, kérünk tüntesd fel a sorszámát a megjegyzés rovatban, és az utalványt hozd magaddal a programra.

Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy automatikus üzenetet küld a megadott E-mail címre, amely a igazolja a sikeres jelentkezést és tartalmazza a fizetési feltételeket!

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 70 881 9160 számon, vagy írj e-mailt az info@bulikonyha.hu címre.