Ezen az estén is különleges ételekkel készültünk, melyekkel a családot vagy vendégeiteket is elkápráztathatjátok :)
Köztudottan a halak egészségre gyakorolt hatása miatt fogyasztásuk mindenki számára ajánlott. Viszont tapasztalatok azt mutatják, hogy a magyar háztartásokban a halak elkészítése jellemzően néhány étel fajtára szűkül, pedig rendkívül sokoldalúan felhasználható alapanyag.
Szabó Zsolt gasztronómiai tanácsadó ajánlásával szeretnénk néhány egyszerűen elkészíthető, ízletes és különleges fogással megismertetni Vendégeinket.
Harcsa steak zöldség pappardelle-vel
Chili con Fish illatos jázmin rizzsel
Harcsa gyros házi pitában fűszeres burgonyacikkel
A receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot és eszközt biztosítjuk, csak a jó kedvet hozzátok!
Várunk Mindenkit Szeretettel!
Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 70 881 9160 számon vagy, írj e-mailt az info@bulikonyha.hu címre.