Festünk, sütünk alkotunk!

Festünk, sütünk alkotunk!

Ezen a délelőttön szeretnénk bemutatni Nektek BeczeLacit aki a „LaVintage műhely” alapítója, és Velünk együtt, rajong a Vintage stílusért és a bútorokért.

Ha Téged is érdekel a Vintage és szeretsz alkotni, akkor tarts velünk ezen a színes és izgalmas workshopon. Megismerheted a Vintage stílus elemeit, az ecsetkezelés technikáit, képet kapsz a díszítőtechnikák alkalmazásáról, miközben Laci mesél Nektek a fáról, az anyagokról, a festékekről, az eszközökről, a száradási időről és a waxokról.

És mi az, amit készítünk: egy „LaVintage” tortaállvány

Mit csinálsz addig, amíg a festék szárad? Rákóczi túrós mini pitéket és Quiche-t sütünk együtt, amit saját készítésű tortaállványodon tálalhatsz!

Workshop menete:

  • Vintage stílus elméletben
  • Tortaállvány összeállítása
  • Színválasztás
  • Tortaállvány festése és díszítése
  • Süti készítés

Az alkotó munkához biztosítjuk az alapanyagokat (tortaállvány, Vintage krétafesték és wax-ot több színben); minden eszközt a munkához (ecset, csiszolópapír stb.); a „LaVintage műhely” köpenyt; szakmai segítséget, frissítőt és a sütik minden hozzávalóját!

Vendégeinknek Laci külön ajándéka egy 10%-os „LaVintage műhely” vásárlási kedvezmény a workshop napján!

Várunk Mindenkit Szeretettel egy vidám alkotói szombat délelőttre:)

dátum: 2019-03-23

időpont: 10:00-13:30

ár: 7.900.-Ft/fő

Jelentkezés

Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy automatikus üzenetet küld a megadott E-mail címre, amely a igazolja a sikeres jelentkezést és tartalmazza a fizetési feltételeket!

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 70 881 9160 számon vagy, írj e-mailt az info@bulikonyha.hu címre.