Borvacsora kicsit másképp...:)

Egy fantasztikus program azoknak, akik szeretik a jó borokat és a közös főzés élményét.

A résztvevők ezen az estén a Borháló Szeged és a Bulikonyha közös szervezésében megismerkedhetnek három hagyományos olasz étel elkészítésének fortélyaival, melyeket egy négy tételes remek borsorral kísérünk végig.

Borsor:

  • Welcome: Zonin Prosecco Special Cuvée 
  • Molnár Paulus Rácz Jenő Selection 2019 
  • Balla Vividus 2017 
  • Desszert:  Tokaj Csillagút Aszú 5 putt. 2001 

Menüsor:

  • Bruschetta trapanese (mandulás, parmezános feltét)
  • Gnocchi alla Sorrentina (gnocchi bazsalikomos paradicsom mártással, mozzarellával)
  • Panna Cotta pisztáciás sós karamell öntettel

A programhoz minden alapanyagot és eszközt biztosítunk. 

Várunk Mindenkit szeretettel!

dátum: 2021-09-23

időpont: 17.00-20.00

ár: 10.900,- Ft/fő

Szabad férőhely: 0

Jelentkezés

Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy automatikus üzenetet küld a megadott E-mail címre, amely a igazolja a sikeres jelentkezést és tartalmazza a fizetési feltételeket!

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 70 881 9160 számon vagy, írj e-mailt az info@bulikonyha.hu címre.