Anyák napi alkotó délelőtt, stencilezünk, sütünk alkotunk!

Anyák napi alkotó délelőtt, stencilezünk, sütünk alkotunk!

Ajándékozd meg Édesanyádat heartegy csodás közösen eltöltött délelőttel, mert nincs is szebb ajándék számukra mint az együtt töltött idő és még közben alkottok is.
Ismét vendégünk BeczeLaci a LaVintage Műhely alapítója!

Lackó ezen a workshopon egy új technikával ismertet meg Benneteket. Tartsatok velünk újra ezen az izgalmas és „stencillel” teli kurzuson.
 

Megtanulhatjátok, hogyan használjátok a stencilt, milyen felületet választhatsz hozzá. Laci apró trükköket, egyszerű módszereket mutat, hogy a díszítőtechnikád ízléses legyen. Nem esünk túlzásokba, figyelünk az egyensúlyra, hogy alkotásod elegáns, de egyben izgalmas legyen.
És mi az, amit stencilezünk: egy „LaVintage” fatálca és egy konyharuha.

Mit csinálsz addig, amíg a festék szárad? Calzone-t sütünk és panna cottát készítünk együtt, amit saját készítésű tálcádon tálalhatsz!

Az alkotó munkához biztosítjuk az alapanyagokat (fatálca és konyharuha, Vintage krétafesték és wax-ot több színben); minden eszközt a munkához (ecset, stencil stb.); a „LaVintage műhely” köpenyt; szakmai segítséget, a sütikhez minden alapanyagot és hozzávalót, és természetesen a takarításra sem lesz gondod, mert az is a mi feladatunk.

Részvételi díj tartalmaz:

egy 10%-os „LaVintage műhely” vásárlási kedvezményt a workshop napján,

valamint az elkészített fatálcát, konyharuhát

és a süteményeket

Várunk Mindenkit szeretettel!

dátum: 2019-05-05

időpont: 10:00-13:00

ár: 9.900.-Ft/fő

Jelentkezés

Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy automatikus üzenetet küld a megadott E-mail címre, amely a igazolja a sikeres jelentkezést és tartalmazza a fizetési feltételeket!

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 70 881 9160 számon vagy, írj e-mailt az info@bulikonyha.hu címre.