Afrika ízei

Ezen az estén a kontinens turisták által is kedvelt és látogatott, sokak által nem is igazán afrikainak tartott északi, úgynevezett Maghreb országok; Marokkó, Tunézia, Algéria ételeiből hozunk egy kis ízelítőt Vendégeinknek.

Az afrikai konyha rendkívül sokszínű, mely különösen a fűszerek sokasságában érezhető, mint pl.: jellegzetes harissa szósz, cayenne bors, gyömbér, fahéj, koriander, római kömény, szerecsendió …..

Közösen elkészítjük Algéria és Marokkó ünnepi levesét a Harira-t

Marokkó nemzeti ételét a Tagine-t,

Kuszkuszt, melynek őshazája Észak-Afrika,

Tunézia konyhájáról Harissas csirkét,

Desszertként a marokkói Meskouta-t

Várunk mindenkit szeretettel, aki már kóstolta és megszerette, és aki ezután fogja megkedvelni :)

dátum: 2024-04-05

időpont: 17.00-20.00

ár: 12.900,- Ft/fő

Szabad férőhely: 0

Jelentkezés

Amennyiben ajándékutalvánnyal rendelkezel, kérünk tüntesd fel a sorszámát a megjegyzés rovatban, és az utalványt hozd magaddal a programra.

Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy automatikus üzenetet küld a megadott E-mail címre, amely a igazolja a sikeres jelentkezést és tartalmazza a fizetési feltételeket!

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 70 881 9160 számon, vagy írj e-mailt az info@bulikonyha.hu címre.