Ezen az estén a kontinens turisták által is kedvelt és látogatott, sokak által nem is igazán afrikainak tartott északi, úgynevezett Maghreb országok; Marokkó, Tunézia, Algéria ételeiből hozunk egy kis ízelítőt Vendégeinknek.
Az afrikai konyha rendkívül sokszínű, mely különösen a fűszerek sokasságában érezhető, mint pl.: jellegzetes harissa szósz, cayenne bors, gyömbér, fahéj, koriander, római kömény, szerecsendió …..
Közösen elkészítjük Algéria és Marokkó ünnepi levesét a Harira-t
Marokkó nemzeti ételét a Tagine-t,
Kuszkuszt, melynek őshazája Észak-Afrika,
Tunézia konyhájáról Harissas csirkét,
Desszertként a marokkói Meskouta-t
Várunk mindenkit szeretettel, aki már kóstolta és megszerette, és aki ezután fogja megkedvelni :)
Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 70 881 9160 számon, vagy írj e-mailt az info@bulikonyha.hu címre.