Csapatépítés a konyhában

Image 7
Kötetlen sütés együtt
A csapatépítés azt a célt szolgálja, hogy segítse a kapcsolatépítést és a személyközi kommunikációt hatékonyabbá tegye, nemtől és kortól függetlenül.
A sütés sokkal lazább, kötetlenebb, különlegesebb és emlékezetesebb, mint egy hagyományos csapatépítő tréning vagy egy átlagos éttermi vacsora, és nem kerül többe. Mégis kiválóan alkalmas, hogy csapattá kovácsolja a kollégákat.
Egész más oldalukról ismerhetik meg egymást a résztvevők, hogy aztán hatékonyabb legyen a kommunikáció, jobb legyen a munkahelyi légkör és gördülékenyebb a projektek sikeres megvalósítása.
Mi egy olyan programot ajánlunk, melyben a csapattagok egy- vagy több csapatban dolgoznak, ahol a 3-5 óra elfoglaltság biztosan garantálja a csapattagok összekovácsolását. Süteményeket készítenek el a csapattagok cukrászaink segítségével, akár együtt vagy akár „süticsata” formájában. Előzetesen a megrendelő válogatja ki a készítendő sütiket, melyet a sütés végén együtt el is fogyasztanak.

Profi előkészületek
Előzetes sütési ismeretek nem szükségesek. Csapatunk mindent megszervez, csak magatokat kell elhoznotok! Ja, és a végén, még mosogatni sem kell! A jókedv és vidámság garantált.
A program tartalmazza a terem bérleti díját, az alapanyagokat, korlátlan ásványvíz, üdítő fogyasztást. A receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot, eszközöket mi adunk, így semmit sem kell magatokkal hozni. A foglalkozások idejére mindenki kap egy kötényt is.
Gondoltunk azokra is, akiknek valamilyen ételallergiájuk vagy ételintoleranciájuk van, úgyhogy nagy szeretettel várjuk glükóz-, laktóz- és glutén mentes hozzávalókkal is a szórakozni vágyókat. Ez esetben cukrászunk külön figyelmet szentel ezen ételek összeállításának!
Ideális létszám: 6-14 fő.
Időtartama a megrendelő igényétől függően 3-5 óra.
Csapatépítő sütés vállalási feltételek és jelentkezés:
2016-02-01-től érvényes
Megkeresésre egyedi ajánlatot adunk, amelynek elfogadása, és e-mailes visszaigazolása minősül megrendelésnek.
A csapatépítő sütésre az egyedi árajánlatban megnevezett foglaló befizetésével él a lefoglalt időpont. A fennmaradó összeget a program végén, a helyszínen szükséges rendezni készpénzben.
Foglalás telefonon +36 70 881 9160 vagy info@bulikonyha.hu e-mail címen lehetséges. Ezt követően az írásbeli elfogadást / visszaigazolást megrendelésnek tekintjük. A foglalás a foglaló helyszíni befizetésével vagy átutalásával él.
Létszám: Max. 14 fő, létszámtól függően 1-2 cukrász és/vagy animátor tartózkodik a helyszínen.
Időtartama: 3-5 óra. Az időpontok előzetes egyeztetetése szükséges.
Helyszíne: 6720. Szeged, Boros József u. 27.
Kérjük, hogy a vendégek időben érkezzenek. A vendégek a maguk által hozott, saját készítésű és beszerzésű ételeket csak saját felelősségre fogyaszthatnak. Az ebből eredő esetleges egészségügyi problémákért felelősséget nem vállalunk.
Várjuk jelentkezéseteket!