ÁSZF

Általános szerződési és felhasználási feltételek

A jelen Általános szerződési feltételek célja, hogy Tóth Zoltán ev. - Bulikonyha (továbbiakban : Szolgáltató) főzőkurzusra történő részvételi, lemondási feltételeket rögzítse, illetve a Bulikonyha szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket rögzítse.

 

A Szolgáltató adatai:

Név: Tóth Zoltán egyéni vállalkozó

Székhely: 6728 Szeged, Alkotmány u. 101.

Telephely: 6721 Szeged, Csongrádi sgt. 14/b.

Nyt.sz: 51583596

Adószám:68325468-1-26

Elérhetőség: info@bulikonyha.hu

Telefon: +36 70 881 9160

 

Tematikus főzőestek:

A főzőestekre való jelentkezésre a www.bulikonyha.hu (programok) weboldalon keresztül a regisztrációt követően van lehetőség. Az ajándékutalvány tulajdonosának is kötelező a regisztráció.

A jelentkező kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja a Szolgáltató tanfolyamaira történő jelentkezési, lemondási feltételeket. Késés esetén a jelentkező jogosult bekapcsolódni, a késés miatt a program kezdését nincs lehetőség halasztani!

Felnőtt tematikus főzőkurzusokon a maximum létszám 12 fő.

 

A kurzusra történő jelentkezés menete:

A Weboldalon a program ikonra kattintva lehet regisztrálni.

A jelentkezésről a rendszer automatikusan e-mailben válaszol és tájékoztatja a résztvevőt.

A kurzusokon való részvételt készpénzben vagy átutalással lehet rendezni.

 

Lemondásra és pénzügyi teljesítésre vonatkozó feltételek:

A programon történő részvétel akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj, jelentkezéstől számított 3 munkanapon belül teljesítésre kerül banki átutalással vagy készpénzben.
Bankszámlaszám: Mkb Bank Zrt. 10300002-10685365-49010013

Kedvezményezett neve: Tóth Zoltán

Készpénz esetén a Bulikonyha telephelyén: 6721 Szeged, Csongrádi sgt. 14/b. előre egyeztetett időpontban.

A megjegyzés rovatban a jelentkező nevét és a kiválasztott program dátumát kérjük megadni.

A főzőkurzusok részvételi díja az adott program meghirdetésekor a weboldalon megtalálható.

 

Lemondásra a programot megelőzően 72 órával van lehetőség a részvételi díj 100 %-nak visszatérítésével vagy más programon történő felhasználásával.

A programot megelőzően 48 órával történő lemondás esetén a részvételi díj 60 %-nak, illetve 24 órával megelőzően 20 %-nak visszatérítésére van lehetőség.

24 órán belüli lemondás esetén nem áll módunkban a részvételi díjat visszatéríteni.

Azon esetekben, amennyiben a 24 órán belüli lemondást felső légúti megbetegedés (pl. COVID) indokolja, akkor a szolgáltató a program szervezése körében felmerülő költségeinek részleges megtérítésére jogosult (minimum 3000 ft értékig).

 

Ételérzékenységhez és vegan étkezési kultúrához kapcsolódó egyéb információk:

A főzőkurzusra való jelentkezéskor fel kell tüntetni a részvevőnek, ha valamely alapanyagra érzékeny, amennyiben van lehetőség, akkor a Szolgáltató a jelzett alapanyag helyettesítéséről gondoskodik.

A kurzus alatt a résztvevő saját alapanyagot, eszközt nem használhat!

Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy eszközeink érintkezhetnek, számukra problémás alapanyagokkal: pl. napi szinten érintkezhetnek liszttel, tejtermékekkel, magvakkal, húsfélékkel.

 

A főzőkurzusok menete:

A kurzusok időtartama 2,5-3,5 óra (főzés és étkezés), a program előtt 5-10 perccel korábban érdemes megjelenni.

A menüsort a jelen lévő Munkatárs/ak segítségével a résztvevők jellemzően párban saját maguk készítik el. Az elkészült ételek erre a célra kialakított étkezőben kerülnek elfogyasztásra, illetve saját felelősségre elvihető a Vendég által hozott ételdobozban.

 

Kapcsolattartás:

A Weboldalon (www.bulikonyha.hu) megadott telefonszámon illetve e-mail címen lehetséges tájékoztatást kérni. Ha valamely okból nem érhető el a telefonszám, e-mail cím, akkor a Szolgáltató a jelentkezővel való kapcsolatfelvétel ezen okból történő meghiúsulásból eredő károkért nem felel.

 

Csapatépítő program, születésnap, egyéb csoportos rendezvények:

Megrendelés menete: a programok megrendelésére kizárólag e-mailben (info@bulikonyha.hu) van lehetőség, a megküldött ajánlat alapján. Az előzetesen kiajánlott időpontokat 72 óráig van lehetőség foglalásban tartani.

A megrendelés visszaigazolását követően a foglalás rögzítésre, véglegesítésre kerül az alábbi paraméterekkel: létszám, menü, időpont, részvételi dj, fizetés módja.

Az előzetesen megadott létszám módosítására a rendezvényt megelőző 72 órával van lehetőség írásban az info@bulikonyha.hu e-mail címen.

A programok mininum 8 fő – maximum 20 fő részvétel kerülnek megszervezésre.

 

Lemondásra és pénzügyi teljesítésre vonatkozó feltételek:

A résztvevők létszámát a programot megelőzően 72 órával szükséges véglegesíteni, mely a számlázás alapját képezi.

A kiajánlott áraink bruttó/HUF/fő értendők. Az ár tartalmazza a helység bérleti díját, eszközöket, az összes alapanyagot , hozzávalót, és a létszámtól függően 2-3 fő szakmai segítséget, koordinátort.

Az előre nem jelzett változás esetében az előzetesen megrendelt létszám a számlázás alapja.
 

Pénzügyi teljesítés: átutalással, illetve a helyszínen készpénzzel.

Bankszámlaszám: Mkb Bank Zrt. 10300002-10685365-49010013

Kedvezményezett neve: Tóth Zoltán

Az átutalás közleményben fel kell tüntetni a programot megrendelő nevét és időpontját.

Lemondásra a programot megelőzően 72 órával van lehetőség.

A programot megelőzően 48 órával történő lemondás esetén a program 10 %-nak, 24 órával megelőzően a 20 %-nak megfizetése válik szükségessé.

Közvetlen a programot megelőző lemondás esetén a program 100 %-nak megfizetése válik szükségessé.

Azon esetekben, amennyiben a 24 órán belüli lemondást felső légúti megbetegedés (pl. COVID) indokolja, akkor a szolgáltató a program szervezése körében felmerülő költségeinek részleges megtérítésére jogosult (létszámtól, alapanyag szükséglettől függően).

 

Ételérzékenységhez és vegan étkezési kultúrához kapcsolódó egyéb információk:

A megrendeléskor fel kell tüntetni ha valamely résztvevő alapanyagra érzékeny, amennyiben van lehetőség, akkor a Szolgáltató a jelzett alapanyag helyettesítéséről gondoskodik.

A program alatt a résztvevő saját alapanyagot, eszközt nem használhat!

Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy eszközeink érintkezhetnek, számukra problémás alapanyagokkal: pl. napi szinten érintkezhetnek liszttel, tejtermékekkel, magvakkal, húsfélékkel.

 

Program menete: ezen programjaink során (elsődlegesen) a résztvevőket kisebb csoportokra osztjuk, majd a kis csapatok külön-külön Munkatársaink segítségével elkészítik az előre egyeztetett menü egy-egy fogását. A közös főzés eredményeképpen elkészül a több fogásos vacsora, melyet az erre a célra kialakított étkezőben együtt fogyasztanak el a résztvevők.


Az ételek az általunk kiajánlott menüsorokból kerülnek kiválasztásra, ezekhez biztosítjuk az összes hozzávalót, alapanyagot, eszközt és helyszínt.

A program menete:

érkezés, csapatok kiválasztása - kb. 10-20 perc

ételek közösen történő elkészítése - kb. 100 perc

közös étkezés, beszélgetés: kb. 60 perc 

A program ideje 3 óra, a kezdés időpontja előzetes egyeztetéssel kerül megállapításra, legkésőbbi kezdési időpont 18.00 óra a nyitva tartási időhöz igazítva 21.00 óráig.

 

Általános részvételi szabályok:

A programokon bárki részt vehet. A programon való részvételből ki lehet zárni azt a személyt, aki nem felel meg az alapvető higéniai feltételeknek. Ezt a Bulikonyha képviseletében eljáró jelenlévő Munkatárs teheti meg.

A résztvevők a konyhát, valamint annak felszerelési tárgyait, eszközeit kizárólag a jelen szerződésben rögzített célokra jogosultak használni.

 

Kurzus, rendezvény elmaradása:

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a tanfolyam időpontját, tematikáját módosítsa. A tanfolyam esetleges elmaradásáról vagy az időpontváltozásról a Szolgáltató legalább 24 órával a tanfolyam előtt a jelentkezés során megadott e-mail címre értesítést küld. Ebben az esetben a befizetett díj visszatérítésre kerül, vagy bármely későbbi időpontban meghirdetett programra felhasználható.

 

Ajándékutalvány vásárlása, felhasználása:

Lehetőség van ajándékutalvány vásárlására, melynek megrendelésére az info@bulikonyha.hu email címen van lehetőség. A kiállított utalványok a vásárlás napjától számított egy évig érvényesek. Az utalványok kizárólag a Bulikonyha saját szervezésű programjain használhatók fel.

Vásárláshoz szükséges adatok:

  • Vásárló neve

  • Számlázási cím

  • Vásárolni kívánt utalvány értéke

Az utalványok átadása a pénzügyi teljesítést követően, személyesen vagy elektronikus úton történik.

 

Szeged,2022.02.10.

Tóth Zoltán ev.