Alap sütőtanfolyam

Image 7
Nem mindenki született konyhatündérnek…
De nálunk azzá válhat! Ha már sokszor próbáltad, de nem igazán voltál sikeres egy-egy sütemény elkészítésében, vagy szívesen ajánlanád a párodnak, hogy finomságokat tudjon részedre készíteni, akkor gyere a Bulikonyhába!
Könnyen beszerezhető alapanyagokat és eszközöket használunk
6 hétvégén át tartó tanfolyam, ahol 6 különböző ízvilágba vezetünk titeket. Leginkább kezdőknek ajánljuk, akik eddig nem mertek egyedül a konyhában szerepelni. Klasszikus konyhai alapkurzus, ahol heti rendszerességgel találkozunk 6 héten át. Olyan eszközökkel, alapanyagokkal dolgozunk, ami minden leendő sütőtündér konyhájában is megtalálható.
A kurzusok egymásra épülnek, ezért a 6 alkalmat egyszerre lehet megvenni és lejárni. A kezdetektől tanuljuk meg az alapanyagok helyes használatát, alapfortélyokat. 6 különböző édes vagy/és sós sütit készítünk együtt el, kis csoportokban.
A kurzus a tanulás érdekében indul. Az alapkurzus alatt 1 hiányzást tudunk elfogadni, amely egy későbbi alapkurzus azonos részével pótolható.
Tanfolyamaink min. 6 - max. 14 fővel indulnak.
A program lebonyolításában cukrászok segítenek. A foglalkozás kis csoportokban történik, és az ideje alatt frissítő fogyasztása biztosított! A receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot, eszközöket mi adunk, így semmit sem kell magatokkal hozni. A foglalkozások idejére mindenki kap egy kötényt is.
  • 1. alkalom: Sós apró sütemények, sörkorcsolyák
  • 2. alkalom: Finom piskóta tekercs, kókuszos-csokis formában is
  • 3. alkalom: Pite, ami lehet sós vagy édes
  • 4. alkalom: Cupcake készítés, díszítés
  • 5. alkalom: Francia, mini gyümölcsös kosárkák narancsos-csoki krémmel és citromkrémmel
  • 6. alkalom: Az i-n a pont: torta sütés, díszítés
A következő e-mail-címen tudsz nekünk írni: info@bulikonyha.hu
Sütőprogram vállalási feltételek, jelentkezés:
2016-02-01-től érvényes

A program ára: 6 alkalom/fő ára 39.000 HuF (6.500 HuF/alkalom). A program csak „csomag” formájában vásárolható meg.

Az áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

Az ár tartalmazza a terembérleti díjat, a receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot, eszközöket, így semmit sem kell hozni. A foglalkozás ideje alatt a frissítő fogyasztása biztosított!

A megrendelt részvételt a jelentkezés után - személyesen, illetve banki átutalással - előre kell kifizetni a jelentkezéstől számított 3 munkanapon belül.

A programra a részvételi díj befizetésével él a lefoglalt időpont.

A programok min. 6 fővel indulnak! Maximum résztvevő 14 fő, és létszámtól függően 1-2 cukrász tartózkodik a helyszínen. 1 alkalom hiányzást tudunk elfogadni, mely egy másik időpontban pótolható.

Időtartama: 2,5-3 óra.

Helyszíne: 6720. Szeged, Boros József u. 27.

Kérjük, hogy a jelentkezők időben érkezzenek.