Japán konyha - Sushi készítés titka

A különféle sushi típusok közös eleme a rizs, a sushi fajták különbözősége az egyes feltétekből vagy töltelékekből ered.

Gyertek el hozzánk és megtanulhatjátok milyen a jó ízű és megfelelő állagú sushi rizs, megmutatjuk, hogyan tudjátok elkészíteni saját konyhátokban könnyen elérhető alapanyagokból ezeket a japán nemzeti ételeket.

 

 

Készítünk:

  • Miso levest 
  • Uramaki
  • Maki - sushikat!

A receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot és eszközt biztosítjuk, csak a jó kedvet hozzátok!

Várunk mindenkit Szeretettel!

dátum: 2018-10-25

időpont: 17.00-20.00

ár: 7.900.-Ft/fő

Szabad férőhely: 0

Jelentkezés

Amennyiben ajándékutalvánnyal rendelkezel, kérünk tüntesd fel a sorszámát a megjegyzés rovatban, és az utalványt hozd magaddal a programra.

Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy automatikus üzenetet küld a megadott E-mail címre, amely a igazolja a sikeres jelentkezést és tartalmazza a fizetési feltételeket!

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 70 881 9160 számon, vagy írj e-mailt az info@bulikonyha.hu címre.