Japán konyha - Sushi készítés titka

Japán konyha - Sushi készítés titka

 

A sushi hazánkban is közkedvelt étel! A különféle sushi típusok közös eleme a rizs, a sushi fajták különbözősége az egyes feltétekből vagy töltelékekből ered.

Gyertek el hozzánk és megtanulhatjátok milyen a jó ízű és megfelelő állagú sushi rizs, megmutatjuk, hogyan tudjátok elkészíteni saját konyhátokban könnyen elérhető alapanyagokból ezeket a japán nemzeti ételeket.

 

Készítünk:

  • Miso leves
  • Maki sushi  
  • Uramakai – kifordított sushi
  • surimis, avokádós (nem nyers halból)
  • tofus, zöldséges töltelékekkel.

 

A receptekhez az összes hozzávalót, alapanyagot és eszközt biztosítjuk, csak a jó kedvet hozzátok!

Várunk mindenkit Szeretettel!

dátum: 2018-04-19

időpont: 17.00-20.00

ár: 7.900.-Ft/fő

Jelentkezés

Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy automatikus üzenetet küld a megadott E-mail címre, amely a igazolja a sikeres jelentkezést és tartalmazza a fizetési feltételeket!

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 70 881 9160 számon vagy, írj e-mailt az info@bulikonyha.hu címre.